محمدي آذربايجان شرقي را خطهاي عالمپرور توصيف کرد و گفت: اين استان علماي بزرگي مانند علامه اميني، علامه جعفري و علامه طباطبايي را در خود پرورش داده که همگي مايه مباهات جهان اسلام هستند.
وي خاطرنشان کرد: سازمان ميراثفرهنگي بر اساس مصوبه هيات دولت در سفرهاي استاني، خانه علامه اميني را از مالک شخصي خريداري کرد و همزمان با دهه ولايت مرمت آن را آغاز کرده است.
محمدي با تاکيد بر اين که مرمت و احياي خانه علامه اميني سبب خواهد شد تا کتاب الغدير بيش از پيش معرفي شود، افزود: اين خانه با مساحت 300 متر مربع پس از اتمام عمليات مرمتي پذيراي علاقهمندان به گردشگري مذهبي و پژوهش شيعه خواهد بود.
دبير ستاد ثبت آثار تاريخي يادآور شد: خانه علامه اميني از يک بافت قديمي و يک بخش الحاقي تشکيل شده که طرح مرمتي آن بر اساس معماري اسلامي اجرا مي شود.
محمدي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به خدمات چشمگير دولت تاکيد کرد: با روي کار آمدن دولت نهم و در ادامه آن دولت دهم، شعارهاي اوليه انقلاب اسلامي احيا شد.
وي افزود: در اين دو دولت کارهاي عمراني شاخصي انجام شد و در حوزه فعاليتهاي فرهنگي مرمت مساجد تاريخي در اولويت کاري سازمان ميراثفرهنگي قرار گرفت.
محمدي خاطرنشان کرد: تا پيش از دولت نهم، اعتبارات شهرستان سراب در حوزه سازمان حداکثر 100 ميليون تومان بود در حالي که سازمان ميراثفرهنگي طي 6 سال خدمت دولتهاي نهم و دهم بيش از 5 ميليارد تومان در اين شهرستان هزينه کرده است.
گفتني است، مرمت خانه علامه اميني در روستاي سردهاي شهرستان سراب با حضور امام جمعه و فرماندار اين شهرستان، نماينده مردم سراب در مجلس شوراي اسلامي و جمعي از اهالي شهيد پرور اين منطقه، از سوي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان همزمان با دهه ولايت آغاز شد.
/119
انتهای پیام/